Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Atsipalaidavimo ritualas

Atsipalaidavimo ritualas

Šis ritualas skirtas pajusti ramybės ir atsipalaidavimo malonumą.

Viskas, ko reikia ritualo aktyvacijai – Jūsų ketinimas.

Pradėkite nuo atpalaiduojančios aplinkos sukūrimo – išjunkite telefono garsą, paleiskite Jums malonią muziką, pritemdykite šviesas. Uždekite žvakę. Merglow žvakės liepsna – gaivališka gamtos apraiška, gebanti įpūsti gelmės kiekvienam veiksmui. Žvakės eterinių aliejų kvapas padės susitelkti ties Jūsų pojūčiais. Įsitaisykite patogioje padėtyje. Galite atsisėsti arba atsigulti. Padarykite keletą gilių įkvėpimų ir iškvėpimų, dabar leiskite kvėpavimui vykti savaime. Stebėkite jį. Pajuskite, kaip deguonis pripildo Jūsų kūną gyvybės. Šilta atsipalaidavimo banga užlieja Jūsų kūną nuo pat viršugalvio iki kojų pirštų galiukų. Atsipalaiduoja Jūsų galva, kakta, akys, lūpos, žandikaulis, kaklas, pečiai, atsipalaiduoja visa nugara. Atsipalaiduoja rankos, delnai ir visi pirštai. Atsipalaiduoja Jūsų krūtinė, pilvas, dubuo, sėdmenys, šlaunys ir blauzdos. Atsipalaiduoja Jūsų pėdos ir kiekvienas kojų pirštelis. Įsivaizduokite, kaip su kiekvienu įkvėpimu Jūsų kūną pripildo lengvumas, o su iškvėpimu kūną palieka įtampa. Su kiekvienu įkvėpimu Jūsų kūnas vis labiau atsipalaiduoja.

Šis trumpas ritualas – nuostabus įrankis, padėsiantis paleisti sunkios dienos įtampas, pajusti palengvėjimą ir atgauti jėgas. Jį galite atlikti ir atsigulus į šiltą vonią, prieš tai nušveitus visą kūną Merglow Amber Serenity natūraliu druskos šveitikliu. Jūros druska – viena stipriausiai energetiškai apvalančių priemonių. Ji ne tik švelniai nušveičia odą, stimuliuodama jos regeneraciją, bet ir apvalo nuo įkyrių minčių, slogių nuotaikų bei baimių, o šiltas vanduo ir patogi kūno pozicija leis atsipalaiduoti dar lengviau.

Ritualai Tavo sielos alchemijai

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime