Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Prisijunk prie mūsų bendruomenės, prenumeruok naujienlaiškį ir gauk 10% nuolaidą pirmam apsipirkimui

„FLOW FEMME“ prekės ženklo kūrybos vadovė Inga Sinkevičienė: „Kiekvienas žmogus turi savo grožio supratimą, todėl vaikytis visuotinai priimtų standartų neverta“

Merglow

„FLOW FEMME“ prekės ženklo kūrybos vadovė ir bendraturtė Inga Sinkevičienė yra asmenybė, kurios gyvenimas neatsiejamas nuo mados ir kūrybos. Vadovauti prekės ženklui – jos pagrindinė veikla, tačiau laisvalaikiu ji mėgsta stilizuoti mados fotosesijas ir dalyvauti įvairiuose kūrybiniuose projektuose. Kūrybiškumas yra svarbi jos kasdienybės dalis, suteikianti galimybę išreikšti save.

Aistra madai nuo pat vaikystės

Mada ją lydėjo nuo pat vaikystės. Dar būdama jauna, Inga Sinkevičienė intuityviai jautė mados tendencijas ir galėjo numatyti, kas bus aktualu ateinančiais sezonais. Ji visada buvo estetė, jautri detalėms ir laikui bėgant suprato, kad būtent šis gebėjimas yra didžiausias jos talentas. Nuo to laiko moteris nesistengė pabėgti nuo savo aistros ir džiaugiasi, kad gali dirbti tai, kas ją įkvepia. „Labai myliu savo darbą ir kūrybingus žmones, kurie mane supa mados srityje“, – teigia kūrybos vadovė.

 

Grožio standartų spąstai ir asmeninė pusiausvyra

I. Sinkevičienė įsitikinusi, kad grožio standartai yra primesti ir dažnai nereikalingi: „Kiekvienas žmogus turėtų turėti savo grožio supratimą. Tai, kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam, todėl vaikytis visuotinai priimtų standartų neverta.“ Jos nuomone, svarbiausia yra išlaikyti asmeninę pusiausvyrą ir suprasti, kas yra tikrasis grožis kiekvienam individualiai.

Kasdieniai grožio ritualai

Rytas yra mėgstamiausias I. Sinkevičienės dienos laikas. Ji visada atsikelia valanda anksčiau, kad galėtų lėtai mėgautis kava arba mačios arbata, pasiruošti dienai. Šis ritualas yra ne tik laikas sau, bet ir grožio puoselėjimas. Rytais mados entuziastė dažnai skiria daugiau laiko grožio procedūroms: atlieka viso kūno „dry brushing’ą“, veido masažą ir du tris kartus per savaitę naudoja veido kaukes. Jos oda kasdien palepinama kremais arba aliejais, o išeidama iš namų ji niekada nepamiršta SPF kremo.

Dienos metu moteris stengiasi išgerti pakankamai vandens, o rankinėje visada turi veido dulksnos. Vakare ji ypatingą dėmesį skiria veido priežiūrai – atlieka „double cleansing’ą“, siekdama kruopščiai pašalinti makiažo likučius ir paruošti odą nakties regeneracijai. Vakaro metu jos naudojami produktai dažniausiai yra su rūgštimi arba retinoliu. Be to, ji labai vertina gerą miegą, kuris, jos nuomone, yra neatsiejama grožio ir geros savijautos dalis.

„FLOW FEMME“ kūrybos vadovė Inga Sinkevičienė – tai moteris, kuri savo gyvenimą grindžia aistra madai, kūrybiškumu ir asmeniniu požiūriu į grožį. Jos kasdieniai ritualai ir požiūris į darbą atspindi nuoseklumą ir gebėjimą išlaikyti asmeninę pusiausvyrą grožio standartų pasaulyje.

 

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime