Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Kaip išlaikyti natūralų odos švytėjimą?

Kaip išlaikyti natūralų odos švytėjimą?

Natūralų odos švytėjimą prarandame užmiršę jos poreikius bei savo priežiūros ritualus. Kūno odos būklė – mūsų gyvenimo būdo atspindys. Sveika mityba, aktyvus gyvenimo būdas, streso ir poilsio balansas, kokybiškų kosmetinių priemonių naudojimas – meilės sau apraiška.

Keli paprasti ritualai, padėsiantys išlaikyti sveiką bei švytinčią odą:

Odos drėkinimas

Keli požymiai, leidžiantys suprasti, kad Jūsų odai trūksta drėkinimo: padidėjęs odos jautrumas, pleiskanojimas, paraudimas, niežėjimas ar sudirginimas. Tai ženklai, signalizuojantys, kad būtina atstatyti natūralią odos drėgmę. Natūralus Merglow kūno serumas, praturtintas odą minkštinančiais ir drėkinančiais kokosų, migdolų ir aviečių sėklų aliejais, grąžins odai sveiką švytėjimą, o sudėtyje esantys antioksidantai bei organiniai aliejai suteiks jai elastingumo ir padės išlaikyti drėgmę ilgam. Merglow tiki, kad sveikos odos švytėjimas atspindi ir žmogaus vidinę būseną. Serume esantys natūralūs baltojo santalo, levandų, pušų ir ambros eteriniai aliejai pakylės Jūsų mintis bei transformuos akimirką į tikrą aromaterapijos ritualą, po kurio pajusite užplūstantį ramybės bei malonumo jausmą, lydimą švytinčios sudrėkintos odos.

Užsisakyti Merglow kūno serumą galite čia.

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime