Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Laikysenos trenerė ir lektorė Jelena Songailienė: ,,Man svarbiausia, kad žmonės rinkdamiesi fizinį aktyvumą suprastų, kam jie visa tai daro.”

Laikysenos trenerė ir lektorė Jelena Songailienė: ,,Man svarbiausia, kad žmonės rinkdamiesi fizinį aktyvumą suprastų, kam jie visa tai daro.”

Esu laikysenos trenerė, tačiau nesu tipinė, kuri koučina sporto salėje. Taip pat esu ir lektorė, turinti paprastą misiją - išplėsti mylimą veiklą ir holistinį požiūrį per pritariančių filosofiją ir metodišką profesionalų rengimą, konferencijų organizavimą su siekiu, jog siekiantys tvarių pokyčių kūne ir išvaizdoje turėtų prieigą prie struktūrizuotos ir paruoštos mokymų medžiagos. 

Labai svarbu, kad tas aktyvumas netaptų žalojančiu.


,,Man svarbiausia, kad žmonės rinkdamiesi fizinį aktyvumą suprastų, kam jie visa tai daro. Labai svarbu, kad tas aktyvumas netaptų žalojančiu, nes kai žinai, kaip viskas kūne turi įtaką - ateina supratimas, kodėl vieni gali bėgti, o kitiems bent metus vertėtų padirbėti su fascija ar atpalaiduoti visus turimus blokus kūne.”, - dalinasi laikysenos trenerė Jelena Songailienė.


Nors ir skamba banaliai, bet iš elementaraus poreikio išspręsti savo sveikatos problemas gimė Antiaging school.


,,Kritinis mąstymas ir domėjimasis mane atvedė ten, kur dabar esu. Kai negauni atsakymo į klausimą ,,kodėl?”, tenka ieškoti atsakymų savarankiškai, kol pavyksta viską sudėti į vientisą sistemą. Nors ir skamba banaliai, bet iš elementaraus poreikio išspręsti savo sveikatos problemas gimė Antiaging school. Tai - erdvė kurti save, prisiimti atsakomybę ir atrasti RESURSĄ rūpintis tuo, kaip atrodau. Itin paprastų pratimų sistema ir profesionalus žvilgsnis su tikslu pamėgti tiek save, tiek visą procesą. Esu tikra, kad kiekvienas žmogus gali atrasti fizinį aktyvumą, kuris tiks ir patiks. Todėl galiu pasakyti, kad jei dar nejaučiate malonumo - vadinasi renkatės ne tai, ko jums reikia.”, - teigia laikysenos trenerė Jelena Songailienė.


Jelenos kasdienybėje holistika turi labai svarbią vietą, bet kaip ji pati sako, tai yra labai plati sąvoka:


Pirmiausiai tai - susirūpinimas savo aplinka, kurioje praleidžiame daugiausiai laiko, savo sveikata ir fiziniu aktyvumu ne dėl grožio, bet dėl sveikatos. Tai yra savotiška savistaba, kiek mes iš tikrųjų esame pasyvūs, kiek judame, kiek laiko leidžiame gamtoje, ir kiek ant sofos. 


Be viso to, tai yra mūsų psichoemocinė savijauta ir kaip pavyksta susitvarkyti su stresu. Kokia emocinė erdvė supa - darbe, namuose ar viduje, su pačiu savimi. Šią informaciją gali išduoti net raumenys veide. 


Dar viena svarbi jungiamoji dalis - mityba. Ne kiek svarbu, ką valgome, bet ir kodėl bei kaip valgome. Reikėtų savęs paklausti, ar mityba praturtinta maistingomis medžiagomis ir mineralais, ko siekiate, ar valgote iš meilės savo kūnui ar “užvalgote” problemas? Tikriausiai, visi pritars ir supras, kad 25-tos bandelės valgymas neva iš meilės sau tikrai yra ne apie sveikatą.


Taip pat Jelena sako, kad nė vienas negalime apsieiti be resurso. Pirmiausiai pagalvokite, kiek laiko leidžiate sau ilsėtis, nes jei neplanuojate poilsio, kūnas paprastai suplanuoja jį už jus. Todėl čia svarbų vaidmenį atlieka imunitetas. Užduokite sau klausimą kiek sergate kartų per metus? Kiek medikamentų suvartojate? Kiek laiko atsigauname po ligos, ar išvis leidžiate sau pailsėti ir ar vėl stačia galva neneriate į darbus?


Judėjimas + mityba + kuo mažiau chemijos ant savo kūno, štai visa paslaptis.


,,Jau vien šiuos tris punktus ignoruojant pastebėsite nuolatinį nuovargį. Pajausite bei pamatysite veido ir kūno patinimus. Mūsų imunitetas ir graži, stangri oda priklauso nuo limfotakos sistemos, kuri atsakinga už toksinų šalinimą iš organizmo. Judėjimas + mityba + kuo mažiau chemijos ant savo kūno, štai visa paslaptis. Labai dažnai girdžiu is merginų: “aš judu, valgau, bet kai pradėjau limfodrenažines praktikas, taip galvą pradėjo skaudėti. Negalvojau, kad tiek toksinų organizmas prikaupė”, nes iš tikrųjų niekas nesusimąsto, kiek mes chemijos naudojame tvarkant namus, kokios kokybės kūno priežiūros priemones renkamės.”, - pasakoja laikysenos trenerė Jelena Songailienė.


Reikėtų atsirinkti priemones ne pagal trendus ir ne kas naujausia, ar šiuo metu inovatyviausia.


Jelenos mėgstamiausia tema - veido procedūros. Reikėtų atsirinkti priemones ne pagal trendus ir ne kas naujausia, ar šiuo metu inovatyviausia, o kas tinka būtent jums. Tam ji turi net atskirą vebinarą, kuris skirtas mėgstantiems daryti įvairius savimasažus iš vaizdelių YouTube. Tačiau Jelena labai nori pabrėžti ir visada tai akcentuoja, kad jei nežinote savo veido tipo, tai su tokiais eksperimentais galite sau prisidaryti daugiau žalos nei naudos.


Prieš tepant bet kokį produktą ant savęs, pagalvokite kiek resurso organizmui paskui reikės, kad visus tuos toksinus pašalintų.


,,Maistas, judėjimas - dar ne viskas. Toksinai į mūsų organizmą patenka ne tik per maistą, bet ir per odą. Todėl natūrali kūno odos kosmetika yra labai svarbi limfai. Prieš tepant bet kokį produktą ant savęs, pagalvokite kiek resurso organizmui paskui reikės, kad visus tuos toksinus pašalintų. Todėl paskui ir kyla klausimai, kodėl sportuojant, valgant subalansuotą maistą po limfodrenažo praktikų skauda galvą ir reikia gerti didelį kiekį vandens, kad toksinai kuo greičiau pasišalintų iš organizmo.”, - dalinasi savo žiniomis laikysenos trenerė Jelena Songailienė.


Tačiau 2023 m. vasarą atradau Merglow kosmetiką ir dabar nieko nereikia papildomai lašinti. 


,,Savo ryto grožio ritualą, kad ir kur bebūčiau ir kas be nutiktų, visada pradedu nuo limfodrenažo. Stengiuosi visus grožio ritualus įtraukti į dienos rutiną. Vienas iš svarbesnių mano ritualų - kūno ir odos drėkinimas po dušo. Anksčiau į kremą įlašindavau eterinius aliejus ir net turiu savo įtepimo metodiką. Tiesa pasakius, niekada negalvojau kad bus taip sunku rasti kokybiškų eterinių aliejų. Tačiau 2023 m. vasarą atradau Merglow kosmetiką ir dabar nieko nereikia papildomai lašinti. Viskas sudėta į vieną Serenity Body Oil buteliuką. Šis produktas man dar labiau palengvino įprastinį ryto ritualą, kuriuo visai greitai pasidalinsiu su jumis.”, - atvirauja laikysenos trenerė Jelena Songailienė.

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime