Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Sveiki atvykę į Merglow pasaulį

Sveiki atvykę į Merglow pasaulį

Jei Jūs jau čia, tikriausiai žinote, kad Merglow yra naujas prekes ženklas, kuris kuria prabangius ir autentiškus produktus skirtus harmoningo gyvenimo filosofijai. Mus skatina noras į skubančius gyvenimus įvesti odos produktus su ritualais, kurie skatintų sulėtinti tempą ir susilieti su gamta. Harmoningo gyvenimo principais ir bendradarbiaudama su žymiausiais šalies biochemikais, Merglow siekia kurti švarią, natūralią, sveiką odos balansą atstatančią kosmetiką, kurios veikimą sustriprina vidinę harmoniją papildantys produktai bei ritualai. Štai kodėl prekės ženklo „Merglow“ pavadinime yra glow – vidinis švytėjimas, kosmetikoje natūralūs aliejai ir gintaras apgaubia odą švelnumu ir pilnatvę, o botaniniai ingredientai atkeliauja iš Prancūzijos kalnų, kur vietiniai jūra vadina mer, taip Merglow įprasmino gintaro, svarbiausio ingrediento reikšmę. Skyrius „Blogas“ – tai mūsų erdvė, kurios idėja kilo iš noro gilintis kaip „Merglow“ rūpinasi probleminės odos priežiūrą, dalinasi sveikesnio gyvenimo būdo filosofija ir harmoniją kuriančiais ritualais.

Taip pat tai vieta kur galima atrasti, tai kas mus įkvepia ir inspiruoja bei kur galima susipažinti su panašiais žmonėmis kaip Jūs. Mes esame tam, kad Merglow dalintųsi ne tik apie odos priežiūrą, bet apie laimę kuriančius dalykus, kurie įsilietų į harmoningo gyvenimo filosofiją – meną, muziką, sportą, madą ar saviugdą. Visi šie pomėgiai gali suteikti mums vidinės pusiausvyros ir džiaugsmo pojūtį, kaip ir pačios geriausios odos priežiūros priemonės.

Tavo ritualas sielos alchemijai
Merglow

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime