Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė: ,,Didelė dalis grožio gimsta iš paprastų, kasdienių dalykų.”

Sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė: ,,Didelė dalis grožio gimsta iš paprastų, kasdienių dalykų.”

Gretę pirmiausiai reikėtų pristatyti kaip mamą, nes prasidėjęs motinystės laikotarpis atnešė jai naują gyvenimo etapą. Šis reikšmingas pokytis gyvenime padėjo realizuoti save ir dabar ji - sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė. 

Gyvenime gali būti kuo tik nori.

„Šiuo metu auditorijai, kuri manęs visai nepažįsta, save pristatyčiau, kaip žmogų, kuris visais įmanomais būdais įrodė ir toliau įrodinėja, kad gyvenime gali būti kuo tik nori”, - apie save teigia sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė.

Tačiau net ir tuo metu, mityba bei sveika gyvensena buvo mano didžiausia aistra.

„Savo gyvenimą skirstau į du etapus: gyvenimas prieš ir po vaikų. Iki motinystės buvau visiškai corporate (įmonių) žmogus, o mano gyvenimo aprašymas atrodo lyg garsiausių Lietuvos įmonių pavadinimų kolekcija. Tačiau net ir tuo metu, mityba bei sveika gyvensena buvo mano didžiausia aistra, kurią lydėjo įvairūs mokymai, seminarai ir kitoks žinių gilinimas. Gimus mano pirmagimei Leylai, visą tai realizavau, kaip savo veiklą/verslą, o suvokdama holistinio požiūrio svarbą ir kompleksiškumo naudą, pridėjau ICF koučingo sertifikatą bei pilates licenciją. Taip man pavyko apjungti tris pačius svarbiausius veiksnius sąvokoje “sveikatinimas”: sąmoningumas, mityba, judesys”, - atvirai dalinasi sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė.

Mano kasdienybėje tai atsispindi pačios gebėjimu mylėti save skirtingais būdais.

„Holistika man - visų pirma suvokimas, kad vieno kelio į gerą savijautą nėra. Mano kasdienybėje, tai atsispindi pačios gebėjimu mylėti save skirtingais būdais: lėkštės turiniu, kūno judesio darbu, perskaityta knyga, skirta minute savirefleksijai, tinkama kūno priežiūra, kokybišku rūbu, kuris liečiasi su tavo kūnu. Taip pat asmeniniu augimu ir nuolatiniu mokymusi, nes vienintelis niekada nesibaigiantis kelias - tai žinių kelias. Dėl to pasirinkau vėl studijuoti”,- teigia sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė.

Gretė žinodama, kiek kūnas turi ištverti skirtingais gyvenimo etapais, ir žinodama, kaip kartais sunku juo pasirūpinti visomis prasmėmis, savo žinias nuolat gilina ir įvairiose sveikatinimo srityse. Negana to, ji organizuoja ir išskirtinius pilates užsiėmimus - #pilateskitur. Šį kartą pilatesas vyks galerijoje "Arka" jau kovo 24 d., tai unikali ir išskirtinė patirtis, kurią siūlome išbandyti.

Man moteris gražiausia (tuo pačiu ir aš sau), kuomet ji be baimės ir nuogąstavimo išpildo visus savo poreikius.

„Tikrasis moters grožis - slypi jos išmintyje” - tokia fraze mano mama mane išlydėjo į Misis Pasaulio konkurso finalą vykusį Kinijoje, 2019 metais. Man moteris gražiausia (tuo pačiu ir aš sau), kuomet ji be baimės ir nuogastavimo išpildo visus savo poreikius, nesvarbu, kokie jie bebūtų. Graži ta, kuri atsakinga už savo laimę”,- dalinasi sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė.

Niekada net neįsivaizdavau, kad kada nors kažkoks produktas taip užkariaus mano širdį.

„Didelė dalis grožio gimsta iš paprastų, kasdienių dalykų: kokybiškas miegas, pakankamas buvimas gryname ore, mityba, pilatesas ir VANDUO. Beveik nenaudoju jokios dekoratyvinės kosmetikos, neturiu net pudros. Tačiau, svarbu paminėti, kad labai mėgstu pirtį, tai - mano savotiškas ritualas. Kitas man labai svarbus ritualas - odos šveitimas sausu šepečiu ir kasdienis jos palepinimas Merglow aliejumi. Niekada net neįsivaizdavau, kad kada nors kažkoks produktas taip užkariaus mano širdį. Ne tik sudėtimi ir išliekančiu nepaprastu “jausmu”, bet ir kvapu. Santalo aromatas - raktas į mano moteriškumą”,- sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Gretė Brokienė.

Savo vedamais užsiėmimais Gretė nori įkvėpti žmones ne drastiškai keisti gyvenimo būdą, o išmokyti pamatyti ir džiaugtis savo kasdienybėje esančiais mažais dalykais, nes tai tinkamai patobulinus, galima pakeisti visą savo gyvenimo kokybę iš esmės.

Susimatykime renginyje, platesnė informacija čia.

Tavo ritualas odos alchemijai
Merglow

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime